Ontwikkelaar Call of Duty 2020 nog onbekend

Shocking: Dit jaar komt er in de laatste maanden van het jaar een nieuwe Call of Duty uit. Dit bevestigd uitgever Activision Blizzard. Normaliter maken zij ook de ontwikkelaar bekend die de titel van dit jaar voor z’n rekening neemt. Dit jaar blijft de ontwikkelaar nog even onbekend.

Tijdens een gesprek met investeerders liet uitgever Activision Blizzard weten dat we ook dit jaar een nieuwe Call of Duty-titel kunnen verwachten. Normaal gesproken wordt ook meteen de ontwikkelaar bekendgemaakt, maar van deze traditie zien ze dit jaar af. Normaal rouleren Infinity Ward, Treyarch en Sledgehammer de ontwikkelingsfunctie van de Call of Duty-franchise. Als deze roulatie wordt aangehouden, zou Sledgehammer dit jaar de eer hebben om de nieuwe titel te ontwikkelen. Het is nog niet duidelijk of dit ook werkelijk het geval is of dat mogelijk een van de andere twee (of misschien wel een compleet nieuwe studio) verantwoordelijk is voor de nieuwste titel.

De Call of Duty-titel van dit jaar heeft nog geen naam, plaats of releasedatum. Er wordt wel al maandenlang gesuggereerd dat Black Ops 5 dit jaar aan de beurt is. Volgens de geruchten zou de game zich afspelen in de Koude Oorlog.

 1.   
  xmOhChickx's avatar

  Ik vind persoonlijk dat (zoals het ook gezegd is geworden) Sledgehammer de eer heeft de nieuwe Call of Duty uit te mogen brengen, niet ‘weer’ Infinity Ward, Treyarch of al helemaal niet ineens door ’n hele andere studio! Mja.. Kunnen er toch als fan vrij weinig aan doen en of veranderen, zullen moeten afwachten en het vanzelf nog wel zien!

 2.   
  Anoniem-1843620598's avatar

  Zoveel leugens en onzin in dit artikel. En dan ook nog beginnen met woord “shocking”. Het jounalisme van de auteur van dit artikel is “shocking”. Ongelofelijk.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Anoniem-1843620598: Een auteur aanspreken op zijn/haar kunde komt nét wat geloofwaardiger over als je “journalistiek” niet verbastert met een gruwelijk anglicisme. Vriendelijke tip voor je volgende tirade.

 4.   
  Anoniem-700254587's avatar

  Hoop op een Vietnam cod

 5.   
  Anoniem-1575501064's avatar

  Treyarch zou dit jaar de nieuwe CoD maken, dit was al bevestigd in 2019.