Platinum houdt gemoederen bezig met mysterieuze website

Het lijkt erop dat uitgever Platinum Games nieuws voor ons in petto heeft. Het bedrijf heeft namelijk een zeer mysterieuze website online geknald. De website heet Platinum 4 en bevat enkel een grote vier en de datum van vandaag met de tekst “#Platinum4 site is now open”. Ehm, wattes?

Platinum Games ken je natuurlijk van games als de Bayonetta-serie en Nier: Automata. Het lijkt niet waarschijnlijk dat de aankondiging gaat om een vierde deel van een gamereeks van de uitgever aangezien er geen drie bestaande games van één reeks uitgegeven zijn op het moment. Wél wordt de kans reëel geacht dat er vier nieuwe aankondigingen worden gedaan. Op het moment kan er natuurlijk alleen maar gespeculeerd worden, maar wat zijn jouw vermoedens? Laat het weten in de comments!

Ook werd dit weekend bekend dat Platinum Games mogelijk hun Wii U-game The Wonderful 101 naar de PlayStation 4 en Nintendo Switch wil krijgen. Dit zeggen zowel GameXplain als journalist Liam Robertson. Volgens deze bronnen zou er een Kickstarter-project worden gestart om de financiering rond te krijgen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren