Grand Soiree-evenement voor Apex Legends

Respawn Entertainment heeft voor Apex Legends een nieuw evenement aangekondigd. Het Grand Soirée Arcade-evenement begint op 14 januari en krijgt elke twee dagen nieuwe modi, beloningen en prijzen. Bovendien komt er een event hop met Art Deco items.

Er zullen in totaal zeven verschillende modi verschijnen, waarvan sommigen lijken op voorgaande versies van bijvoorbeeld Armed and Dangerous. Daarnaast komen er nieuwe modi, waaronder Dummie’s Big Day.

Ook heeft Respawn de beloningen aangepast voor de evenementen met een nieuw ‘prize track‘-systeem. Hierdoor krijgt iedereen meer beloningen en zijn er meer manieren om die beloningen vrij te spelen. Elke modus krijgt drie nieuwe uitdagingen die allemaal 1000 punten waard zijn. Deze hoef je overigens niet allemaal te doen, maar spelers die elke dag de uitdagingen halen krijgen een speciale badge voor het spelen van een modus. Ook is het spelen van battle pass challenges nog mogelijk.

Een Bonus Scoring Weekend ontbreekt ook niet en hierin kunnen spelers challenges doen die elk 500 punten waard zijn. Deze uitdagingen zijn beschikbaar van 17 tot en met 20 januari. Net zoals bij vorige evenementen zal de shop een aantal thema gebaseerde skins verkopen. De skins zullen roteren en ieder ongeveer 5 euro kosten.

Last but not least komen er ook weer zes nieuwe Legendary skins in de core loot pool. Deze kunnen gemaakt of verkregen worden via Apex Packs. Het hele evenement loopt van 14 tot en met 28 januari.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren