Epic Games Store geeft elke resterende decemberdag een gratis game weg

Dat Epic via diens eigen platform maar al te graag gratis en voor niks met games strooit is al langer bekend, maar de uitgever lijkt de resterende twaalf dagen van december helemaal de remmen los te gooien. Eigenaars van een pc een een Epic-account krijgen namelijk de mogelijkheid om tot het eind van het jaar zo goed als iedere dag een gratis game in hun bibliotheek bij te schrijven.

Het spits word afgebeten door het tactische turn-based Into the Breach van Subset Games, welke in februari 2018 voor het eerst het levenslicht zag. Deze is vanaf heden kosteloos te downloaden, al is deze aanbieding dus van zeer korte duur. Morgen wordt deze game namelijk weer ingewisseld voor een andere game, al rept Epic geen woord over welke game dat is. De gehele line-up van gratis games moet wel een verrassing blijven. Dagelijks even inloggen is misschien aan te raden, mits je geen behoefte hebt aan gratis games. Kan hè.

Hiermee kan het gratis weggeef-gedoe van Epic ook meteen tot een einde komen, gezien de uitgever altijd heeft gecommuniceerd dat men hier tot het einde van 2019 mee zou doorgaan. Tot op heden heeft men nog niets losgelaten over een eventuele verlenging van dit concept – wat uiteraard ook gewoon nog een optie is – dus profiteer er nog van zolang de mogelijkheid bestaat, zou ik zeggen.

 1.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Echt, als je iets hebt met strategische games, gun Into the Breach een kans. Voor nop is het al helemaal een topper.

 2.   
  Anoniem-2106092354's avatar

  Ik heb geen behoefte aan de epic store noch aan het “kopen” van exclusives dat zij doen. Het zou het beste zijn voor PC gaming als de stekker er bij epic uit ging.

 3.   
  Anoniem-1923319115's avatar

  Geven ze fortnite ook gratis?

 4.   
  Anoniem-717835975's avatar

  @Anoniem-1923319115: fortnit is gratis

 5.   
  Anoniem-2118780067's avatar

  @Anoniem-2106092354: waarom doet epic dit? Zodat steam betere creator shares geeft.