Cadence of Hyrule maakt slechterik Octavo gratis speelbaar

Heb jij je al door de ritmische avonturen van Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda gevochten, dan is er bij dezen een reden om terug te keren. Ontwikkelaar Brace Yourself Games heeft namelijk een gratis update voorbereid die je in de huid laat kruipen van slechterik Octavo in een gloednieuwe verhaallijn.

In Octavo’s Ode zul je als Octavo een champion trachten te vinden om Ganon te verslaan en over het koninkrijk van Hyrule te kunnen regeren. Uiteraard draagt Octavo zijn Golden Lute bij zich, waarmee hij vijanden in drie tegels rond hem schade toebrengt. Met de toevoeging van het nieuwe speelbare personage, staat de teller nu op vijf: Link, Zelda, Cadence, Yves de Deku Scrub en Octavo.

Brace Yourself Games heeft al eerder gratis downloadbare content toegevoegd aan Cadence of Hyrule. De vorige update voegde achievements en co-op leaderboards toe. Het is nog onbekend of we nog meer gratis stukken DLC kunnen verwachten.

Mocht je de update vandaag gelijk binnenhalen, check dan ook de feestelijke aanbiedingen in de Nintendo eShop. Vanaf 15:00 gaan die van start.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren