Postal 2 gratis verkrijgbaar op GOG

Als je 2019 zo ziet, zou je denken dat het altijd al zo geweest is dat we gratis pc-games krijgen via de Epic Games Store. Echter, voordat de Fortnite-maker hiermee begon, konden we vaak terecht bij GOG om een gratis spel op te pikken. Vandaag keren we terug naar die gouden tijd, want Postal 2 is vanaf nu 48 uur gratis te krijgen.

Tevens is GOG al begonnen met zijn eindejaarsuitverkoop. Zeker in combinatie met de recente aankondiging en verschijning van Postal 4: No Regerts, is het vorige deel in die franchise natuurlijk een mooi lokkertje om mensen op GOG wat aankopen te laten doen waar ze wél hun (digitale) portemonnee voor moeten trekken. Er zitten echter geen addertjes onder het gras: klik simpelweg op de groene knop en je krijgt Postal 2 in je bibliotheek, zonder iets te hoeven aanschaffen.

Dat wil overigens niet zeggen dat er geen aanraders met flinke korting te koop zijn tijdens de sale. Zo is Vampyr met 65 procent korting te koop voor 17,49 euro. Ook Dead Cells is 30 procent goedkoper dan normaal en gaat nu voor diezelfde prijs over de toonbank. Check de site voor het volledige aanbod aan deals.

Let wel: de eindejaarsuitverkoop op GOG duurt nog wat langer, maar Postal 2 is slechts de komende 44 uur (op het moment van schrijven) gratis te verkrijgen.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Deze game is een werkelijke guilty pleasure.
    De game rammelt technisch gezien aan alle kanten, maar ooh wat kun je toch hierin VER gaan.