Postal 4: No Regerts spontaan verschenen in Steam Early Access

Al jaren is het stil rondom de Postal-serie, want na culthit Postal 2 viel het derde deel toch wat tegen. Toch ziet ontwikkelaar Run With Scissors nog wel brood in de serie, want Postal 4 is plots verschenen in Steam Early Access, met No Regerts (geen schrijffout) als subtitel.

Volgens de trailer voor de game is Jon St. John de stem van protagonist Postal Dude, dezelfde stemacteur die eerder al te horen was in gameseries als Duke Nukem en This is the Police. De nieuwe Postal speelt zich af in Edensin, waar Postal Dude samen met zijn maatje chaos verspreidt.

Het spel kent een open spelwereld en geeft je de vrijheid om op zowel dodelijke als minder dodelijke manieren te werk te gaan. Ook maken tal van wapens uit eerdere delen hun opwachting in Postal 4, zoals de boomerang machete en de schop.

De game gaat volledig door het leven als Postal 4: No Regerts (nee, geen schrijffout). Net als in voorgaande delen is het spel opgedeeld in vijf dagen, waarvan de eerste nu (gedeeltelijk) speelbaar is via Steam Early Access.

Op de Steam-pagina worden tevens tal van vragen beantwoord die spelers ongetwijfeld hebben. Zo belooft het ontwikkelteam dat de game veel beter gaat worden, omdat hij wordt gemaakt door dezelfde mensen die verantwoordelijk waren voor Postal 2. Mocht je meer willen weten over de toekomst van Postal 4, raden we je de voorzichtige roadmap aan.

Mocht je na Untitled Goose Game dus nog meer digitale chaos willen verspreiden, dan is het eerste deel van Postal 4: No Regerts wel wat voor je. Check hieronder de trailer voor de game.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren