Sneasel, Snorunt en Snover onderweg naar Pokémon Go

Goed nieuws voor de fans van Pokémon Go, want tijdens de feestdagen zal er een evenement plaatsvinden in de game met heel veel unieke items en Pokémon. Vanaf 24 december tot en met 1 januari 2020 zal er veel winterkleding vrij te spelen zijn, maar ook verschillende accessoires. Zo komt er een Stantler-trui en een rood-witte beanie beschikbaar. Deze beanie zal ook worden gedragen voor nieuwe varianten van Pichu, Pikachu en Raichu, die in die periode te vinden zijn middels eieren, field research en Raids.

Toch zullen de meeste spelers vooral enthousiast worden van de nieuwe Pokémon. Zo komen de ijs-Pokémon Sneasel, Snorunt en Snover om de hoek kijken in het wild. Laatstgenoemde kan zelfs als shiny verschijnen. Delibird is daarnaast tijdelijk terug van weggeweest. Daarnaast zijn ook Cubchoo en Cryogonal weer te vangen (laatstgenoemde alleen met Glacial Lures).

Ook krijgen trainers een gratis egg incubator op elke dag dat ze een Poké Stop bezoeken. Bovendien kun je twee keer zoveel cadeautjes geven aan je vrienden (het is immers kerst). Ook zijn er nog meer verdubbelaars te verwachten tijdens de feestdagen.

Kortom, met kerst zit je er warmpjes bij met Pokémon Go.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren