Alle Legendary Bounties op te jagen in Red Dead Online

Sinds de rollen zijn geïntroduceerd in Red Dead Online is het mogelijk om elke week een nieuwe bounty op te jagen in het Wilde Westen. Voor de mensen die één of meerdere bounties heeft gemist, is er nu de kans om één en ander in te halen. Alle 10 de bounties die tot nu toe zijn verschenen, zijn namelijk alsnog te vangen in de game. Dit kan op elk platform, inclusief Google Stadia. Ga naar een Bounty Board om je nieuwe slachtoffer te selecteren. Of dat nu moordenaars zijn als The Owlhoot Family of Barbarella Alcazar of gewelddadige personen als The “Wolf” Man of Philip Carlier.

Om je extra gemotiveerd te houden krijg je deze week ook nog eens 50% meer geld en 25% meer XP voor taken die je uitvoert binnen je rol.

Daarnaast zijn er deze week weer nieuwe kledingstukken toegevoegd aan de game, namelijk de Covington Hat en de Patterned Bandana. Deze zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Collectors kunnen deze week op zoek naar de Feldspar Arrowhead, Endicott Diamond Earring en Emmeline Coral Earring.

Tot slotte kunnen Bounty Hunters een Bounty Wagon kopen met 25% korting en Collectors krijgen diezelfde korting op alles wat Madam Nazar verkoopt.

Er is dus weer genoeg reden om deze week de wereld van Red Dead Online te betreden. Tot volgende week!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren