Borderlands 3 DLC en gratis weekend aangekondigd

Goed nieuws voor zowel de vaste Borderlands-fans als de nieuwkomers. Vandaag werd de eerste dlc aangekondigd. Tevens kunnen newbies dit weekend gratis aan de slag met Borderlands 3 op zowel Xbox One als PlayStation 4.

Tijdens de Borderlands-show vandaag werd aangekondigd dat de eerste dlc genaamd Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot volgende maand wordt uitgebracht. In deze nieuwe downloadable content neem je het op tegen de Hyperion security en casino-gekkies om de jackpot gevuld met loot te veroveren. Op 19 december kunnen gamers aan de slag met deze campaign dlc. Het is de eerste uitbreiding sinds de release afgelopen september. Na deze uitbreiding zullen er nog drie volgen.

Voor mensen die nog niet zeker weten of ze de game willen aanschaffen wordt er dit weekend een free weekend georganiseerd. Gamers kunnen morgen tot en met 24 november de game gratis uitproberen op zowel PlayStation 4 als Xbox One.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    CozierMass's avatar

    Bedankt voor het bericht! Read it first on Gamersnet!