Gearbox onthult vijf Borderlands 3 DLC-pakketten

Eind vorige maand werd al bekend dat er een speciaal DLC-pakket voor Halloween verschijnt, maar inmiddels is bekend dat er nog veel meer DLC aanstaande is voor Borderlands 3. Het gaat om vijf cosmetische DLC-pakketten die ook nog voor Halloween moeten verschijnen.

Gearbox brengt de DLC uit waarmee je karakters en wapens aan kunt passen voor de aankomende Bloody Harvest content die gratis naar de game komt.

De vijf pakketten zijn onder andere het Toy Box Weapon-pakket en voegt een berg speelgoedwapens toe en nog andere pakketten met de namen Gold Weapons, het Gearbox Cosmetic-pakket, het Retro Cosmetic-pakket en het Neon Cosmetic-pakket. Deze pakketten voegen allerlei skins toe aan de wapens en karakters in de game.

 1.   
  CozierMass's avatar

  Deze DLC zat al bij de ‘super deluxe edition’. Dit is leuk voor de mensen die dit niet hebben gekocht. Maar voor degene die hier extra voor betaald hebben (zoals ik) voelt dit als een steek in de rug en haalt de waarde van de ‘super deluxe edition’ onderuit. Tja, persoonlijk niet echt blij met dit soort praktijken.

 2.   
  Anoniem-886269003's avatar

  ja hoor weer lekker de gamers anaal uitwonen met tienduizend dlc’s….gearbox, gear sucks zal je bedoelen

 3.   
  Anoniem-1417366817's avatar

  @CozierMass:

  Je betaald extra voor de Season Pass, de rest was te verwachten dat het voor iedereen beschikbaar zou worden.

 4.   
  Anoniem-1474713998's avatar

  @Anoniem-886269003:

  Duidelijk booit borderlands gespeelt.

 5.   
  Anoniem-1878990268's avatar

  @CozierMass:

  Er staat volgens mij nergens dat deze dlc gratis beschikbaar komt….

 6.   
  CozierMass's avatar

  @Anoniem-1878990268: Klopt, dat weten we nog niet. Maar ook al is het niet gratis dit neem toch weg van de deluxe edition.