Halloween-evenement in Apex Legends

Het is oktober en dat betekent dat Halloween weer voor de deur staat. Ook Apex Legends doet mee met de viering en het lijkt erop dat de game een speciaal Halloween-evenement krijgt. Het evenement stond al even op de kaart, deels dankzij een lek van een zombieskin en de bevestiging van de stemacteur van Pathfinder in een interview.

We kunnen diverse cosmetische aanpassingen verwachten, maar nog veel meer. Zo is de naam van dit evenement Fight or Fright en ziet het er naar uit dat er een nieuwe modus, genaamd Shadowfall voor een gelimiteerde tijd komt. Zodra er meer bekend is over het evenement, dan lees je dat uiteraard hier bij ons op Gamersnet!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    Anoniem-1235318357's avatar

    Shadowfall?

  2.   
    fantasyfreak's avatar

    Wel vet, maar ik durf niet meer aan seizoen 3 te beginnen eigenlijk. Ik weet dat ik dat dan weer blijf spelen om zoveel mogelijk te krijgen terwijl er zoveel goede games op me liggen te wachten: ‘)