Terminator T-800 laat zich zien in Mortal Kombat 11 trailer

Vanaf 8 oktober aanstaande kunnen spelers van Mortal Kombat 11 aan de slag met de Terminator T-800. Deze is onderdeel van het Kombat Pack en hoewel de stem van Arnold Schwarzenegger niet aanwezig is, is zijn gelijkenis verder behoorlijk zichtbaar. Naast de Terminator wordt het volgende ook toegevoegd op 8 oktober.

  • Alternatieve Terminator T-800 personageskins.
  • Nieuwe Cassie Cage (“Cassie Quinn”) personageskin, geïnspireerd op de DC-schurk, Harley Quinn.
  • Nieuwe personageskins voor Sonya Blade (“Cyborg-jageres”), Kano (“geldautomaat Kano”) en Johnny Cage (“formele Johnny Cage”).

Voor mensen die het Kombat Pack niet bezitten worden ook gratis updates toegevoegd, namelijk:

  • Team Raid (nu beschikbaar) – Nieuwe multiplayertoren in de Towers of Time-modus, waarin twee tot drie spelers als team moeten samenwerken om groepsuitdagingen te voltooien en gelijktijdig een krachtige baas te verslaan, om unieke beloningen in het spel te verdienen.
  • Added Tournament Variation (nu beschikbaar) – Derde toernooivariant, toegevoegd voor alle personages, die kan worden gebruikt in de Kombat League, de offline toernooimodus en alle wedstrijden waarbij de Kompetitive-modus is ingeschakeld.
  • Kombat League seizoen 4 (nu beschikbaar) – Het volgende deel van de seizoensklassementsmodus, getiteld “Season of Chaos”, is nu beschikbaar. Spelers kunnen het online opnemen tegen andere strijders en unieke beloningen in het spel verdienen.

Tot slotte is Mortal Kombat 11 gratis te spelen op PlayStation 4 en Xbox One tussen 11 oktober en 14 oktober. Een mooie kans dus om de game uit te proberen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren