Nintendo toont nieuw fitness attribuut voor Nintendo Switch

Toegegeven: We zijn een beetje out of shape sinds we de Wii en z’n bijpassende Wii Fit Balance Board in de kast hebben geschoven. Nintendo lijkt nu gamers opnieuw van de bank af te willen krijgen met een nieuw attribuut voor de Nintendo Switch. Ze noemen het zelfs “een nieuwe ervaring”.

Een beetje mysterieus is de nieuwste trailer zeker. De trailer toont twee ronde attributen waar een Joy-Con in kan worden gestoken: Een voor in je handen en een voor rond je been. Een beetje lastig uitleggen is het wel, dus we raden je aan om gewoon even de trailer te bekijken voor wat visuele ondersteuning.

Mogelijk dat het gaat om een opvolger van de zeer succesvolle Wii Fit en de daarna uitgebrachte Wii Fit U. De bedoeling lijkt in ieder geval duidelijk te zijn: Iedereen van z’n luie reet en op z’n voeten! Volgende week donderdag weten we meer over deze bijzondere attributen. Dan wordt bekendgemaakt waar deze trailer reclame voor maakt.

 1.   
  Tadao's avatar

  Ik kan me al inbeelden hoe dat ding breekt. Maar, Fitness Boxing is voor mij al genoeg, en dat wilt ook niet altijd werken met de motion controls voor sommige bewegingen later. Ik wacht wel op dereviews

 2.   
  irma73's avatar

  ben benieuwd

 3.   
  Noice!'s avatar

  Hmm.. zolang m’n Paul Smith eyewear van Linnewever maar blijft zitten tijdens het bewegen vind ik alles best.