Roadmap Borderlands 3 vrijgegeven

Tijdens PAX West heeft ontwikkelaar Gearbox Software meer details naar buiten gebracht over de endgame-content van Borderlands 3. Na de campaign krijg je namelijk een Guardian Rank, waarmee je al je karakters nog verder kunt upgraden. Dit doe je door middel van Guardian Tokens die je vervolgens kunt spenderen aan Enforcer-, Survivor-, en Hunter skill trees.

Deze extra krachten heb je wel nodig, want na het verhaal kun je je bewijzen in de True Vault Hunter Mode. Deze bevat sterkere vijanden en betere loot. Daarnaast is er een Mayhem Mode, die de game weer veel moeilijker maakt. Natuurlijk is daar dan ook de beste loot te vinden.

Naast bovenstaande informatie is er ook een roadmap naar buiten gebracht. Deze toont de aankomende content als de game eenmaal is verschenen. Deze toont onder andere een Halloween-evenement en een update genaamd Maliwan Takedown. Uiteindelijk moet de eerste echte DLC in februari 2020 verschijnen.

Bij Gamersnet zijn we erg te spreken over Borderlands 3. Lees vooral ook onze preview of bekijk de videopreview. Ook hadden we onlangs een interview met één van de ontwikkelaars en hebben we een gloednieuw Gameplay Commentaar voor jullie klaar staan. Borderlands 3 verschijnt op 13 september voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren