Afbeeldingen Apex Legends hero Crypto gelekt

Gisteren was er in de Verenigde Staten een GameStop manager meeting, waar medewerkers van de game-keten een update krijgen over wat er allemaal gaat verschijnen het komende seizoen. Het blijkt dat niet alle medewerkers hun telefoon in hun zak kunnen houden, want naast de lek van Aladdin and The Lion King remastered, zijn er nu ook afbeeldingen opgedoken van de nieuwe hero van Apex Legends. Respawn had al naar buiten gebracht dat Crypto het nieuwe personage zou zijn als seizoen 3 van de game verschijnt, maar beelden hadden we nog niet.

Naast het uiterlijk van de held is ook het nieuwe Charge Rifle te bekijken en een teaser voor het aanstaande Halloween Event.

Eerder werd via datamines al bekend dat Crypto een drone heeft die kan scouten en hacken. Zijn ultimate is een EMP-explosie die vallen en schilden kan uitschakelen.

Wanneer seizoen 3 zal verschijnen is nog niet bekend. Wel zal EA zijn stinkende best moeten doen om onze Amador terug te winnen, want hij is niet blij met de gang van zaken binnen Apex Legends.

  1.   
    Tom Kauwenberg's avatar

    Zijn naam is Crypto omdat EA binnenkort ook microtransacties accepteert met Bitcoin, Ethereum en Dogecoin.

  2.   
    Petor's avatar

    @Tom Kauwenberg: +1 🙂