Call of Duty: Modern Warfare 2v2 Gunfight komend weekend op PS4

Goed nieuws voor PS4-gamers. Komend weekend zal de 2-vs-2 Gunfight spelmodus van Call of Duty: Modern Warfare in een open alpha-test speelbaar zijn. Vanaf 23 augustus opent deze spelmodus voor duo’s zijn deuren op de PlayStation 4. Deze testversie van Gunfight bevat vijf mappen: Stack, King, Speedball, Docks en Pine.

Gunfight belooft een razendsnelle, intense spelmodus te worden. Twee teams van twee spelers strijden tegen elkaar om als eerste zes kills te behalen. Duurt een ronde langer dan 40 seconden, dan komt er ergens in de map een vlag. Wie het eerst de vlag (levend) bereikt, die wint.

Voor de pc en Xbox One zal ook een dergelijk voorproefje van Gunfight volgen, maar daar moeten we nog enkele weken op wachten.

Call of Duty: Modern Warfare verschijnt 25 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

 1.   
  mmx's avatar

  Allemaal leuk en aardig maar wanneer horen we wat over de single player?

 2.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Heerlijk dit! Kan niet wachten, mijn vakantie begint goed!

 3.   
  blackname's avatar

  Gemengde gevoelens bij deze game. Ben bang dat ze teveel willen en met veel dingen de plank toch gaan misslaan. Bijv. de groundwar 32vs32, ik als battlefield liefhebber keek er daar naar uit maar dan zie ik weer die killstreaks voorbij komen en dan weet ik het zo net nog niet. mja veel erger als battlefield de afgelopen jaren kan het ook niet worden. gaan het beleven.
  On topic: die kleinere modes als 2v2 zit denk ik wel heel veel potentie in voor de wat tragere tactische gameplay, misschien zoals ik vroeger het gevoel had bij search and destroy in de wat oudere call of duty’s.

 4.   
  nanathan's avatar

  Is dit dn gewoon te downloaden in de PS store?