Vigor dit weekend gratis te spelen op Xbox One

Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuw soort battle royale om uit te proberen, dan zit je dit weekend goed op je Xbox One. Daar wordt namelijk het ijskoude Vigor tussen nu en 12 augustus in de ochtend gratis aangeboden, voor eenieder met toegang tot Xbox Live Gold, als zijnde een onderdeel van de Xbox Live Gold Free Play Days.

Of je nu maandelijks betaalt voor toegang tot Xbox Live Gold of voor een totaalpakket met de Xbox Game Pass Ultimate; Vigor is dezer dagen gratis binnen te halen en te spelen op je Xbox One.

Het nieuwe project van Bohemia Interactive is nog altijd niet officieel af, maar werd enkele dagen terug nog voorzien van een stevige 0.9 Patch, waarmee het Tsjechische ontwikkelteam aangeeft dat de game later deze zomer dan eindelijk moet lanceren uit het Game Preview-programma van Xbox.

Vigor verkeert al ruim een jaar in een soort Early Access-fase op Xbox One, waarop de game momenteel ook exclusief te vinden is. Een verschijning op pc stond gedurende een lange tijd ook nog op de planning, maar daarover heeft Bohemia Interactive in de afgelopen maanden weinig woorden aan vuilgemaakt.

  1.   
    mmx's avatar

    Toch maar eens proberen dan.