De gratis PlayStation Plus-games van augustus bekend

PlayStation heeft zijn gratis games voor PlayStation Plus-abonnees bekend gemaakt voor de maand augustus. Allereerst is daar de Wipeout Omega Collection, die Wipeout HD, Wipeout HD Fury en Wipeout 2048 bevat. In totaal bevatten de games 26 circuits en de games zijn ook te spelen in VR.

Daarnaast wordt Sniper Elite 4 toegevoegd, de game waar je met een sluipschuttersgeweer nazi’s mag afknallen. De game is met vrienden te spelen in coop en bevat natuurlijk ook een multiplayer. De nieuwprijs voor de games is ruim 100 euro en vanaf 6 augustus zijn ze binnen te halen.

 1.   
  Rolf31's avatar

  Zo zo Sony is in een goede bui deze zomer.

 2.   
  mmx's avatar

  @Rolf31: ze hebben bij Sony Bavaria ontdekt Rolf31 dat zal het zijn . Maar idd de lijst is niet verkeerd.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  ik denk dat mijn ps+ inmiddels een half jaar verlopen is… ik kijk nog wel elke maand of er wat fatsoenlijks tussen zit maar…… Nopezzzz zie nog geen reden waarom ik plus opnieuw zou aanschaffen… Moet zeggen dat ik de laatste tijd alleen maar op pc speel. Gewoonweg dat het voor mij vele malen makkelijker is. Gezien mijn PS4 in de woonkamer staat. En als er andere zijn die tv willen kijken respecteer ik dat gewoon netjes… Ja ik kan het op mn slaapkamer zetten… Ik heb daar een ps3 staan en uit ervaring weet ik dat ik daar toch niet game… op de slaapkamer moete ook andere spellekes doen maat hahahaa ๐Ÿ˜‰

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ooohhh NICEEEEE!

 5.   
  Ho-Mo's avatar

  @CHILLOZZ: ps-plus is bedoelt voor online gamen, de ‘gratis’ games zijn een extraatje maat.

 6.   
  Rolf31's avatar

  @mmx:
  Daar lijkt het wel op. Vorige maand met Detroit was lekkage, nu Sniper Elite die ook op mijn aanschaf lijstje staat is dat de 60 euries voor dit jaar wel waard.

 7.   
  Bram_M99's avatar

  Leuke games weer!

 8.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Ho-Mo:

  go….. meen je dat…

  ik zie alleen geen een game waarvoor ik perse plus nodig heb.
  Speel geen shooters en tot op heden zie ik weinig goede race games…. Als ze nu dirt 2en3 als remaster/remake zouden uitbrengen dan word het een ander verhaaltje.

  mooiste playstation game blijft in mijn ogen uncharted. Mja daar zit nu dus een streep doorheen…… Zo jammer. En TLOU2 laat zich ook extreem lang op zich wachten.

  Verder speel ik dan nog veel GTA… Maar GTA speelt zich op PC vele malen fijner

 9.   
  Rolf31's avatar

  @Ho-Mo: <– Whahahaha dit dan

 10.   
  Ho-Mo's avatar

  @CHILLOZZ: zeg het dan op

 11.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Ho-Mo:

  volgens mij ben jij nog niet zo goed in begrijpend lezen of je leest daadwerkelijk de helft en gaat dan dingen roepen waarvan je antwoord eerder kon lezen.

  Maar om het jouw dan NOG makkelijker te maken. Ik heb mijn abbo gewoon laten verlopen al meer dan een half jaar geleden. Daarom zei ik dus ook dat ik nog steeds geen meerwaarde zie om het weer terug te nemen. Dit alles kon je gewoon terug lezen.
  Dus of lees de volgende keer beter of reageer er dan gewoon niet op als je iets niet leest ๐Ÿ˜‰

 12.   
  Rolf31's avatar

  @CHILLOZZ:
  Wat een service. Jij legt het nog ene keer, zeer duidelijk uit. Ik vind dat fan-tas-tisch dat je zo bereidwillig bent ๐Ÿ˜‰

 13.   
  Ho-Mo's avatar

  @CHILLOZZ: kan je het nog een keer uitleggen?

 14.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Ho-Mo: @CHILLOZZ: Kunnen we even paar stappen terug doen met het op de man spelen?

  Beetje discussie is van harte welkom op Gamersnet, maar de sfeer is nogal snel verziekt als we elkaar op deze manier zitten te stangen.

 15.   
  Ho-Mo's avatar

  @Tom Kauwenberg: Dank je wel Tom!