De Sega Mega Drive Mini wordt later uitgebracht dan gepland

Enkele maanden geleden deden we uit de doeken dat Sega ook met een eigen mini-console komt: De Sega Mega Drive Mini. Was je van plan deze te gaan halen of heb je zelfs al een pre-order geplaatst? Dan hebben we slecht nieuws voor je. Je moet namelijk nog iets langer op je bestelling wachten dan verwacht.

Wegens “onvermijdbare logistieke challenges” is de release van de Sega Mega Drive Mini uitgesteld in Europa en het Midden-Oosten. Voordat je nu volledig flipt: Kalm aan, hij komt slechts twee weekjes later. In de Verenigde Staten en Japan komt de mini-console van Sega wel op de oorspronkelijke datum, 19 september, uit. Europese klanten moeten nu wachten tot 4 oktober voor ze aan de slag kunnen met de Sega Mega Drive Mini. De oorspronkelijk Europese release was ook op 19 september.

Ben je toch nog steeds geïnteresseerd in het kopen van deze retro console? Het is bij veel webshops nog steeds mogelijk om een pre-order te plaatsen zodat je 4 oktober aan de slag kan met onder andere Earthworm Jim en Sonic the Hedgehog Spinball. Er staan in totaal 42 games vooraf geïnstalleerd op de Sega Mega Drive Mini.

  1.   
    mmx's avatar

    Voor mij maakt het niet uit ik koop geen nostalgische mini’s meer .