Mega Drive Mini van SEGA beschikbaar op 19 september

SEGA volgt de trend van Sony en Nintendo om mini-versies uit te brengen van hun oldschool consoles. SEGA brengt namelijk een mini-versie van hun Mega Drive (ookwel Genesis genoemd) op de markt. Tijdens de jaarlijkse editie van SEGA Fest 2019 in Tokio maakte de Japanse uitgever en ontwikkelaar bekend dat deze console op 19 september wordt uitgebracht. Ook zijn er enkele games bekendgemaakt die deze miniconsole zal afspelen.

De Mega Drive Mini bevat veertig games. De volledige line-up moet nog volgen, maar er is wel een handjevol games waarvan we al weten dat deze op de oldschool console speelbaar zullen zijn: Ecco the Dolphin, Castlevania the New Generation, Space Harrier II, Sonic the Hedhehog en Comix Zone. Alle games die al zijn aangekondigd zijn te vinden op de officiële Mega Drive Mini website.

Heb je nu al trek in die retroconsole? De prijs voor de console bedraagt 79.99 euro, zo laat SEGA Europe weten op Twitter. De Mega Drive Mini is momenteel via enkele websites al te pre-orderen.

 1.   
  JustB's avatar

  Heb tot nu toe alle mini consoles in huis, weet nog niet of ik deze ga halen…. Heb de originele Sega nog op zolder staan en er zijn al zoveel consoles die een classic sega game collection hebben…

 2.   
  kiesmaarwa's avatar

  Ik wou net zeggen.. De Sega Mega Drive Ultimate Collection bevat(te) waarschijnlijk 90% dezelfde games als dit ding en kost hooguit een 10tje. Zit iemand hier echt nog op te wachten of is men de ‘Mini’ hype wel weer een beetje moe?

 3.   
  Dedsec's avatar

  Daar staan er op Bol al heel veel van met meer dan 100 games erop.