Dit zijn de gratis Games with Gold van juli 2019

De laatste dag van juni loopt alweer op zijn einde. Een nieuwe maand in het vooruitzicht betekent voor Xbox Live Gold-abonnees uiteraard dat zij weer een nieuwe portie gratis games (with Gold) morgen verwachten. Dit weekend heeft Microsoft de line-up hiervan bekendgemaakt.

Voor de Xbox One bestaat deze allereerst uit het in 2016 verschenen indie-pareltje Inside, ontwikkeld door de studio achter het eveneens zeer gewaardeerde Limbo. Inside is van 1 tot en met 31 juli gratis aan je catalogus toe te voegen. Daarnaast kun je van 16 juli tot en met 15 augustus ook partygame Big Crown: Showdown claimen.

Uiteraard staan er ook weer twee Xbox 360-games klaar in het maandelijkse Games with Gold-pakket. Ditmaal zijn dat Castlevania: Symphony of the Night (1-15 juli) en Meet the Robinsons (16-31 juli).

In de tussentijd heb je nog de mogelijkheid om een deel van de Games with Gold van juni, waaronder NHL 19, aan je digitale bibliotheek toe te voegen.

 1.   
  mmx's avatar

  Ik vind het niet zo geweldig deze maand.

 2.   
  tijn80's avatar

  Castlevania is voor mij de enige interessante game

 3.   
  SaiyanMaster's avatar

  Alweer niet zo veel bijzonders helaas. Maar goed juli maand is vakantie maand dus snap het wel ergens

 4.   
  Rolf31's avatar

  Lijkt PS plus wel…

 5.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Limbo is twee jaar terug al eens voor nop weggegeven, nu krijgt Inside diezelfde exposure. Mooi.

  Het zal voor velen als “niet veel soeps” klinken, maar Inside is oprecht een aanrader om eens te proberen. Een deprimerende aanrader, maar sowieso een leuke puzzel-platformer trip voor een paar uurtjes.