Garden Paws opgeschrikt door aardbeving in nieuwe update

De wereld van Garden Paws werd onlangs getroffen door een aardbeving, als onderdeel van het earthquake event. Gelukkig zijn er bij deze virtuele natuurramp, voor zover we weten, geen schattige kat- en/of hond-personages omgekomen. Het brengt wel meer dan vijftig nieuwe opdrachten met zich mee, om de inwoners te helpen.

Garden Paws aardbeving

Naast het evenement werden bij deze maandelijkse update nog heel wat nieuwe elementen toegevoegd. Zo is het nu mogelijk om bijen en vlinders te vangen, om honing te verzamelen en er heerlijke honingkoekjes van te bakken in de oven. Ook werden twee nieuwe mijnen toegevoegd, waar er sinds deze update kan gereisd worden met mijnkarretjes. Tot slot zijn er nog tal van nieuwe gliders, verfborstels, recepten en een speelbare gitaar beschikbaar.

In Garden Paws bouw je een eigen winkel, met alles wat er in de knusse wereld te vinden is. Vorig jaar op 18 december verscheen het in Steam Early Access. De game krijgt maandelijks grote updates, zoals deze update van februari. Het ontwikkelingstrio van Bitten Toast Games deed midden 2018 nog een succesvolle Kickstarter-campagne om het nodige budget bij elkaar te krijgen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren