Grote maandelijkse update voor Garden Paws

Garden Paws is vanaf 18 december 2018 in early access op Steam. Sindsdien worden de spelers verwend met maandelijkse updates en deze maand is niet anders.

Het schattige avontuur van Garden Paws begint in de boerderij van je grootouders, maar het opbouwen van een winkel en het verkennen van eilanden staat centraal. Daarnaast zijn er nog verschillende dingen te doen zoals craften, quests, landbouw, vissen, vrienden maken, enzovoort. Het is een role-playing game met simulatie-elementen dat alleen of met maximum 3 vrienden te spelen is.

 

De update van januari bevat controller ondersteuning, sproeiers, kortingsbakken, een museum en een herberg. Ook zijn er enkele voorwerpen, zoals een compostbak en een oven, toegevoegd.

De update in februari is ook al uit de doeken gedaan en zal zich grotendeels focussen op de algemene optimalisatie en het verbeteren van de multiplayer.

Een half jaar geleden hebben de ontwikkelaars van Bitten Toast Games, een trio met de thuisbasis in Canada, een succesvolle Kickstarter-campagne waarmee ze 40.000 euro ophaalden. Dit is meer dan het dubbele van het ingestelde doel. De volledige release en de Switch-versie worden verwacht rond december 2019.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren