Truck Driver verschijnt in september

Eigenlijk moest de game vorig jaar al verschijnen, maar dit jaar lijkt het dan toch echt te gaan gebeuren. Uitgever SOEDESCO heeft laten weten dat Truck Driver in september van dit jaar beschikbaar komt voor PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie verschijnt twee maanden later, namelijk in november.

In onderstaande aankondigingstrailer krijg je een eerste indruk van de map in de game. De map is volledig op de schop gegaan na de closed beta. In Truck Driver erf je een vrachtwagen van je oom en in een nieuwe stad moet je een transportbedrijf runnen. Doel is om zo snel mogelijk de juiste vracht op de juiste plek te krijgen.

Truck Driver verschijnt op 19 september voor PlayStation 4 en Xbox One. Op 11 november is de game beschikbaar voor pc.

 1.   
  supergido's avatar

  En wat is de meerwaarde tegenover Euro Truck Simulator en American Truck Simulator?

 2.   
  tijn80's avatar

  @supergido:
  Dat moet blijken uit de review 😉 Maar ik zie dat deze games 3-5 jaar oud zijn. Wellicht betere graphics?

 3.   
  mattioza's avatar

  @supergido: Dat blijft natuurlijk maar de vraag, of je hier geen minderwaardige versie van de Truck Simulator-franchise mee neerzet. Ze hebben het met ‘Real Farm’ ook gehad, ze zouden het toen ook aan eens Farming Simulator tonen. In de praktijk was het een flop. Heb beetje mijn twijfels bij dergelijke projecten, die zo sterk aanleunen bij andere grote franchises (dat veel groter budget en expertise hebben). Maar goed, we moeten ze het voordeel van de twijfel geven. Er blijken redelijk wat mensen enthousiast en het komt hoe dan ook uit voor de consoles, wat ook een verschil is met American/Euro Truck Simulator.

 4.   
  PSPfreaky's avatar

  @tijn80: ETS2 wordt nog volop gespeeld en daarnaast is ook een multiplayer mod aanwezig -> https://truckersmp.com/status

  ETS2 zal in de komende tijd ook betere graphics krijgen. Kijk bijvoorbeeld naar het verschil in Nederland en de nieuwe DLC’s. Ze hebben bevestigd dat de standaard map (dus de basismap zonder DLC) een upgrade zal krijgen.

  Ik verwacht niet dat Truck Driver zo goed zal worden als ETS2/ATS.

 5.   
  tranceguy's avatar

  Uniek voor de consoles. Ben benieuwd hoe de game zich gaat verhouden tov ETS2/ATS want daar zal dit spel toch voornamelijk mee vergeleken worden….

 6.   
  tranceguy's avatar

  @PSPfreaky: Zou ik niet zomaar zeggen, Ze hebben echte truckdrivers gevraagd wat ze willen en hoe ze het vinden. Ik verwacht hier zelfs heel veel van! Denk dat je dit project stiekem zwaar onderschat. Duidelijk is wel dat men ook hier kan spreken over een ontwikkelaar die passie heeft voor het project. Dus zou dit niet zomaar afdoen van, kan niet tippen aan ETS/ATS….

 7.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @tranceguy: Bij Real Farm hadden ze ook gigantische beloftes, maar hoe veel is daarvan terecht gekomen?