Gerucht: Nieuwe Call of Duty deels free-to-play

De onthulling van de nieuwste Call of Duty moet nog vóór juli plaatsvinden, maar tot op heden is er niets bekend. Inmiddels heeft men bij Kotaku, dat doorgaans betrouwbare bronnen heeft, vernomen dat de top van uitgever Activision de mogelijkheden aan het bekijken is om de game deels free-to-play te maken.

Wanneer de mogelijkheden exact besproken zijn, is niet bekend. Het kan dus zomaar zijn dat de ontwikkeling van de game enige vertraging oploopt en het nog niet onthullen van het nieuwste deel in de franchise daarom al langer op zich laat wachten.

Volgens eerdere geruchten zou de nieuwe game Modern Warfare 4 zijn en onlangs mochten diverse American football-spelers al aan de slag met de nieuwe game. Hopelijk horen we zeer snel veel meer over de nieuwe game van ontwikkelaar Infinity Ward.

 1.   
  the ultimate gamer boss's avatar

  Ze doen maar ik ga hem niet kopen als het weer een mp game is zoals de vorige

 2.   
  mmx's avatar

  Deze wil ik wel kopen maar alleen als deze een
  SP heeft anders laat ik hem gaan net als black ops 4

 3.   
  xmOhChickx's avatar

  Wij spelen op moment wel meerdere games van Call of Duty o.a WW2, COD3 en Modern Warfare Remastered, Call of Duty ww2 Multiplayer spelen we het meeste de laatste tijd (en hebben ook nog de Infinite Warfare op onze ps4 staan) Genoeg van Call of Duty dus haha.. Waarschijnlijk weet je dit al dat laatst de mogelijkheid was gratis COD4 te downloaden en de Battle Royale voor ’n bepaalde tijd kon uitproberen, we hadden het gedownload en al snel ook weer verwijderd want waren best snel al uitgekeken, vonden er niks aan! Dus maar hopen dat de volgende nieuwe Call of Duty game wel iets aan is, ben benieuwd!