Tijdreizen tegen teleporteren in nieuw Splatoon 2 Splatfest

Bijna twee jaar na de release van Splatoon 2 wordt de game op de Nintendo Switch nog steeds regelmatig voorzien van updates en zogenaamde Splatfests. Ook volgend weekend kunnen spelers weer tijdig meedoen aan het kleurrijke, virtuele festival, waarbij als altijd voor een kant gekozen dient te worden.

Nintendo laat op Twitter weten de virtueel wereld van Splatoon 2 weer op zijn kop te zetten met, opnieuw, een onmogelijke kwestie. Participanten van het Splatfest moeten namelijk aangeven of zij liever willen tijdreizen of teleporteren. Het Splatfest begint op zaterdag 18 mei om 14:00 uur.

Nintendo heeft in de afgelopen anderhalf jaar al meerdere Splatfests georganiseerd in Splatoon 2. Ook de eerste editie van Splatoon op de Wii U kende veel van deze virtuele festivals. Elke editie weer wordt de speler gevraagd om een keuze te maken tussen twee verschrikkelijke dilemma’s, zoals rock versus pop, ijs tegenover taart, pannenkoeken tegen wafels, familie over vrienden of retro op modern. Wanneer er een keuze is gemaakt, kun je aan de slag om de eer van jouw verkozen team te verdedigen.

Na afloop van het Splatfest wordt de eindscore bekendgemaakt. Leden van het winnende team worden altijd voorzien van leuke in-game extraatjes, maar uiteindelijk krijgt iedere speler wel wát beloning voor zijn of haar inzet.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren