Naam veranderen vanaf morgen mogelijk op PlayStation 4

Het is jarenlang een doorn in het ook geweest voor veel gamers die een PlayStation bezitten. Het was namelijk nooit mogelijk om je ingame-naam te veranderen. Na een lange beta is het Sony eindelijk gelukt om dit werkend te krijgen en vanaf morgen is het mogelijk om je naam te veranderen. Dit heeft PlayStation laten weten via hun PlayStation Blog.

Het enige wat je hoeft te doen in naar je Online ID te gaan via AccountbeheerAccountgegevensProfiel. Je mag eenmalig je naam gratis veranderen, daarna kost het 9,99 per verandering. Daarnaast kun je alleen je naam veranderen via de PS4 en de browser, het is niet mogelijk met de PlayStation 3 of PlayStation Vita.

Ben je die oude naam al jaren zat? De ergernissen zijn eindelijk voorbij.

 1.   
  Dedsec's avatar

  Gefeliciteerd dat heeft de Xbox one al jaren gehad.

  Dus niet op de PS3 ??

 2.   
  Rolf Maas's avatar

  @Dedsec: Heb je het hele bericht gelezen?

 3.   
  BearsRidingTanks's avatar

  De kosten zijn 5 eurotjes voor plus members. Helaas is het ze niet gelukt om het oude account naam los te kunnen koppelen.

 4.   
  Mike2165's avatar

  Ik neem aan dat er ook een systeem update nodig zal zijn.

 5.   
  Dedsec's avatar

  @Rolf Maas:

  Nee moest gelijk weer aan het werk.

 6.   
  Petor's avatar

  @Dedsec: Is het lezen van het bericht niet sneller dan het stellen van de vraag?

 7.   
  Dedsec's avatar

  @Petor:

  Ja maar ik vond het wel even zo netjes om er antwoord op te geven, want zo ben ik dan ook wel weer.

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  Maar werkt het ook nu met elk spel goed, want waren toch ook eerst berichten dat kan niet werkt met elk spel je nieuwe naam ?

 9.   
  Rolf Maas's avatar

  @Rijstekorrel: Klopt! Men zegt voor game na april 2018… zeg ik uit mโ€™n hoofd.

 10.   
  fantasyfreak's avatar

  Ik was er gelukkig op dag 1 van de PS3 al bij met de naam fantasyfreak dus geen reden om te veranderen en mij maakte het nooit zo uit dat het niet kon ๐Ÿ˜€ Gewoon goed nadenken wat je doet.

  Maar als je inderdaad iets als “yolo_evilsatanismyhomie_2001” heet snap ik dat je zo’n naam zat wordt naarmate je ouder wordt haha.

 11.   
  Petor's avatar

  @Dedsec: En zo ben jij ๐Ÿ™‚

 12.   
  Dedsec's avatar

  @Petor:

  Altijd al geweest hoor.

 13.   
  Dedsec's avatar

  @fantasyfreak:

  Ik.zou er NL bij doen, want dan zien ze dat je een nederlander bent, en dat is best handig, want de meeste kijken niet op je profiel.

 14.   
  fantasyfreak's avatar

  @Dedsec:

  En wat zou daar de meerwaarde van zijn? Ik heb geen PS+ dus online speel ik niet behalve Apex Legends en daarbij maakt het mij niet uit met wie ik samen speel. Vriendschapsverzoeken accepteer ik (ongeacht of iemand Nederlands is of niet) sowieso niet zomaar van vreemden ook omdat ze 9/10 keer alleen maar zijn omdat ik een goede ronde gespeeld heb.

 15.   
  MikeGevers's avatar

  @Dedsec: Tuurlijk, je bent altijd al zo geweest dat je antwoorden geeft op vragen die je makkelijk kunt beantwoorden. Sneren die je makkelijk kunt maken, maak je ook erg makkelijk. Tegelijkertijd blijf je altijd stil als men je daadwerkelijk in een hoekje drijft.

 16.   
  Dedsec's avatar

  @fantasyfreak:

  Ik begrijp dat jij niet zoveel hebt met Nederlanders ? En dat begrijp ik ook wel, want kinderen van tegenwoordig zitten ook allemaal op PS4, en ja daar word je dan ook niet echt vrolijk van.

 17.   
  Dedsec's avatar

  @MikeGevers:

  Mooi alleen jammer dat het niet waar is, en ik zelf ook nog steeds wacht op reacties.

  Probeer iets anders zou ik zeggen haha.

 18.   
  Dedsec's avatar

  @MikeGevers:

  Mooi alleen jammer dat het niet waar is, en ik zelf ook nog steeds wacht op reacties.

  Probeer iets anders zou ik zeggen haha.

 19.   
  Rolf Maas's avatar

  @Dedsec: Je geeft weer geen antwoord op zijn vraag… plus; die redenaties van jou iedere keer slaan echt kant noch wal. Je brengt in ieder geval wel steeds hilariteit naar Gamersnet. Leuk!

 20.   
  Dedsec's avatar

  @Rolf Maas:

  En dat zegt iemand die achter het zelfde groepje aan loopt, en het gewoon niet kan hebben dat ik overal een antwoord op heb.

 21.   
  Rolf Maas's avatar

  @Dedsec: Geef dan tenminste logische en/of goede antwoorden… ๐Ÿ˜‰

 22.   
  Dedsec's avatar

  @Rolf Maas:

  Nee al gedaan, maar ik snap nu wel waarom de meeste mensen geen reacties meer durven te plaatsen, want je kan gewoon beter geen eigen mening hebben of zelf een goed idee, want je word gewoon aangevallen en belachelijk gemaakt, en natuurlijk bewijst het ook gelijk waarom ik hier nog nooit wat heb gewonnen, want een anderen mening dat kan natuurlijk niet.

 23.   
  Rolf Maas's avatar

  @Dedsec: Volgens mij heeft Tom je hier al een keer een keurig antwoord op gegeven en je zelfs iets aangeboden. Dus nu niet doen alsof wij achterlijk zijn… ik stel voor dat je de hoge meneren maar een keer een berichtje stuurt… ๐Ÿ™‚

 24.   
  Dedsec's avatar

  @Rolf Maas: Ik weet genoeg en hoe jij je gedraagt zegt ook al genoeg.

  Eerst zeg je dat het geen antwoord is wat ik geef, en daarna beging je weer over anderen dingen, dus beetje zwak niet ?? Haha ik vraag me af wat het volgende gaat worden ??

 25.   
  fantasyfreak's avatar

  @Dedsec:

  “Ik begrijp dat jij niet zoveel hebt met Nederlanders ? En dat begrijp ik ook wel, want kinderen van tegenwoordig zitten ook allemaal op PS4, en ja daar word je dan ook niet echt vrolijk van.”

  Dat zeg ik niet. Ik zeg dat het mij niks uit maakt waar iemand vandaan komt en ik niet perse alleen met Nederlanders hoef te spelen.

  En ook de leeftijd ben ik niet mee bezig. Ik zie aan een nickname niet hoe oud iemand is tenzij er een getal in staat zoals een leeftijd (die uiteraard na een jaar niet meer klopt) of jaartal. Maar leeftijd heb ik het sowieso nooit over gehad dus geen idee hoe je daar opeens bij komt.

 26.   
  Rolf Maas's avatar

  @Dedsec: Ok ๐Ÿ™‚

 27.   
  Heart1982's avatar

  Eindelijk, na al die jaren is mijn leven is weer compleet!
  Het leven heeft weer nut! De zon breekt door de wolken heen!
  WE MOGEN ONZE NAAM WIJZIGEN!!!!

  Ow wacht, name allready in use ….

  *zoekt grote boom, pakt kort stuk touw*

 28.   
  Dedsec's avatar

  @fantasyfreak:

  Ja ok maar zo bracht je het wel over.