Two Point Hospital gaat op avontuur met Pebberley Island-uitbreiding

De koddige ziekenhuissimulator Two Point Hospital trekt later deze maand nog op avontuur. Ontwikkelaar Two Point Studios kondigde gisteravond de Pebberley Island-uitbreiding aan, die je op 18 maart alweer richting de tropen verscheept.

Pebberley Island is daarmee het tweede volwaardige pakket aan nieuwe, downloadable content (DLC). Net als voorganger Bigfoot kost de uitbreiding een kleine 8,99 euro op Steam, waartegenover een compleet nieuwe regio en een handvol unieke ziektes staan.

Om alvast een eerste blik op het exotische Pebberley Island te werpen, gaf Two Point Studios de officiële Pebberley Island trailer vrij, waarin we al kennismaken met de smetvrezende Britse avonturier Wiggy Silverbottom:

Aanstaande 18 maart is het complete pakket te downloaden op pc, exclusief via Steam. Momenteel geldt daar een korting van een kleine 10 procent op pre-orders voor de uitbreiding.

Meer weten over het ziekenhuisspelletje van de makers van het klassieke Theme Hospital? Check onze volledige Two Point Hospital review voor onze impressie van de koddige managementgame.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren