Crucible DLC lanceert volgende week voor Darksiders 3

Fury’s verhaal is nog niet voorbij! Gunfire Games en THQ Nordic komen op de proppen met nog minimaal twee nieuwe stukken downloadable content (DLC) voor Darksiders 3, waarvan de eerste alweer op 26 februari staat te verschijnen.

In het specifiek betreft het de “Crucible”, een Horde-achtige modus waarin Fury het opneemt tegen golven aan vijanden. Ondertussen is er de mogelijkheid om van een nieuwe verkoper unieke sets aan bepantsering en perks te scoren, in de hoop dat je daarmee weer langer overleeft.

Naar het schijnt is de Crucible zelf puur als speelbare uitdaging bedoeld, met verder geen gevolg voor het doorlopende verhaal van het spel.


Naast een handvol GIF-materiaal op Twitter blijken er tot dusver nog weinig daadwerkelijke gameplay-beelden van de Crucible in omloop.

Ontwikkelaar Gunfire Games sprak eind vorig jaar al over de komst van de twee DLC-pakketten, maar moest ze noodgedwongen toch wat verder uitstellen dan oorspronkelijk verwacht. Nu Crucible dan eindelijk een definitieve releasedatum heeft, is het grote wachten begonnen op dat volgende pakket content, Keepers of the Void.

Over de prijs van het losse DLC-pakket is tot dusver ook nooit gesproken. Wel geeft de officiële website aan dat de twee stukken extra content gratis inbegrepen zouden moeten worden bij de Deluxe, Collector’s en Apocalypse Edition van de game.

Meer weten over hoe de derde Darksiders korte metten maakt met demonisch gespuis? Lees de Darksiders 3 review van onze Amador voor een ongezouten oordeel over Fury’s avontuur…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren