“THQ Nordic kondigt op E3 nieuwe Darksiders en Destroy All Humans aan”

Met nog twee weken wachten voor de boeg, zwellen de geruchten voor de E3 van die jaar weer flink aan. En het lijkt erop dat THQ Nordic flink gaat uitpakken met twee nieuwe games van geliefde franchises; Darksiders en Destroy All Humans!

Voor beide franchises zijn het verrassende geruchten om verschillende redenen. Vorig jaar november is het degelijke Darksiders 3 al verschenen en daarmee lijkt een aankondiging voor een nieuwe game erg vroeg. Toch is er een volledige naam opgedoken op Reddit, van een persoon die bij THQ blijkt te werken. Als we hem moeten geloven, gaan we over twee weken de eerste beelden van Darksiders: Genesis zien.

Voor Destroy All Humans is het een heel ander verhaal. Deze franchise is al sinds 2008 compleet van de radar verdwenen en lijkt dus na elf jaar een hele verrassende rentree te maken. Ook deze game is in dezelfde Reddit-post genoemd door dezelfde medewerker.

Niet veel later heeft THQ Nordic officieel van zich laten horen, door de zogenaamde floorplans bekend te maken. Oftewel de agenda van THQ op de E3 dit jaar, met onderstaande afbeelding. Hierin wordt inderdaad bevestigd daar er twee nog onbekende games worden aangekondigd in Los Angeles en vooral aan de hand van de woordkeuze bij game nummer 1, lijkt in ieder geval Destroy All Humans een zekerheidje.

We gaan het uiteraard meemaken over twee weken als de E3 weer losgaat in Los Angeles. Hou Gamersnet dan in de gaten voor het belangrijkste nieuws van het evenement.

  1.   
    Basanova's avatar

    Spot ik daar Desperados?? Dat is echt mijn jeugd game!