Nieuwe features onderweg naar Red Dead Online beta

Vanaf 26 februari zal er een nieuwe update uitrollen voor de Red Dead Online beta. Om te beginnen zal er een nieuwe Law & Bounty-systeem worden geïntroduceerd. Spelers die bovengemiddeld vernietigend bezig zijn zullen gemakkelijker zichtbaar worden op de kaart. Hoe agressiever je speelt, hoe beter je zichtbaar wordt en als je je weer beter gaat gedragen, wordt de visibiliteit weer verlaagd.

Aan de andere kant wordt de algemene zichtbaarheid minder. Je wordt pas gezien als je binnen 150 meter staat, mits je je vuurwapen gebruikt. Dit moet ervoor zorgen dat spelers minder last hebben van sluipschutters.

Daarnaast is er gesleuteld aan verschillende zaken. Zo zal het bedrag van je bounty stijgen naarmate je criminele activiteit heftiger wordt. Het aanvallen van een dier heeft zodoende minder gevolgen dan het aanvallen van een mens. Als je het echt bont maakt zal er een Wanted Dead-melding volgen en zullen tegenstanders je nog meer opjagen.

Tot slotte worden verschillende wapens gebalanceerd en zijn er weer Daily Challenges op weg. Denk daarbij aan het verzamelen van planten en kruiden, het verkopen van verschillende ingame producten, jagen, Hideouts verslaan, Feuds winnen et cetera.

  1.   
    Dedsec's avatar

    Nou ik ben blij dat ze bij Division 2 nu al met de beta bezig zijn, maarja nog steeds geen free roam waarin je elkaar niet kunt dood maken ?? Want dan kun je ook nog dingen doen met anderen mensen, want nou moet je elkaar steeds dood maken