Eerste Crackdown wederom tijdelijk gratis te downloaden

Om de aankomende release van Crackdown 3 te vieren, heeft Microsoft het eerste deel wederom gratis beschikbaar gesteld. In november was het origineel ook al tijdelijk gratis te downloaden.

Xbox One-gamers kunnen Crackdown als Xbox 360 backwards compatible game downloaden. Geheel gratis, totdat volgende week het derde deel verschijnt. Crackdown 3 zal overigens vanaf de dag van release beschikbaar zijn voor gamers met een Xbox Game Pass-abonnement.

Lees alles over deze game in onze Crackdown 3 preview.

 1.   
  Dedsec's avatar

  Nee dat is alleen voor de mensen die ook een xbox 360 hebben of een card, maar het is niet zoo dat je hem gewoon even gratis kunt krijgen, want daar moet je wel gewoon wat voor doen.

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Dedsec: Snap dat dat nog steeds heel wrang is van Xbox (raar ook dat Microsoft hier zo anti-Europees bezig blijft), maar je kunt ook gewoon even een PayPal-account aanmaken.

  Kost je niks, geen credit card voor nodig en is echt in twee minuten gebeurd. Heb het serieus net gedaan en de game gewoon gratis geclaimd.

 3.   
  Dedsec's avatar

  @Tom Kauwenberg: maar in het nieuws staat dat je het gewoon zo kunt downloaden, maar dus iedereen kan gewoon een PayPal account maken ??

  Klopt het trouwens dat games whit gold veranderd is ?? Want ik krijg nou ook een optie om zo een spel te kopen.

 4.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Dedsec: Iedereen kan gewoon een PayPal-account maken, ja. Nog geen twee minuten werk.

  En wat betreft Game with Gold; je weet dat niet alle games tegelijkertijd beschikbaar gesteld worden, toch? Het kan zijn dat je naar een titel aan het kijken bent die pas vanaf de zestiende in de “gratis” line-up zit. Zie ook het lijstje in ons nieuwtje erover.

 5.   
  Dedsec's avatar

  @Tom Kauwenberg: Ja dat weet ik, maar er staat nu ook dat je hem dan alleen kunt spelen als je Gold blijft, terwijl je ze volgens mij gewoon altijd kom spelen, en opnieuw kom downloaden ??

 6.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Dedsec: Volgens mij is dat meer het idee achter de Xbox Game Pass, niet het Gold-abonnement. Het kan aan mij liggen, maar ik dacht ook dat Gold-games (mits geclaimd) wel gewoon in je bibliotheek blijven hangen.

 7.   
  Dedsec's avatar

  @Tom Kauwenberg: p Ja ik weet dat het bij PSN niet zo is, maar bij de Xbox staan er nu ook van dit soort dingen, want de optie kopen blijft ook open staan.