Team Reptile onthult Toxic; nieuwe fighter voor Lethal League Blaze

De vechtvurigheid van Lethal League Blaze is nog niet uitgedoofd! In tegendeel; gisteravond maakte de Nederlandse ontwikkelstudio Team Reptile bekend zeer spoedig op de proppen te komen met een volledig nieuw karakter voor de razendsnelle knokpartijen: Toxic.

Toxic werd eerder al geteased middels tweets en een eigen aftelwebsite, maar werd nu ook voorzien van screenshots en volwaardige stukken gameplay. Uiteraard werden ook die via Twitter verspreid:

De “Graffiti Queen”, zoals Toxic ook wel genoemd wordt in een bijbehorende Steam-aankondiging, knalt ballen weg met haar armkanon vol verf. Die verf moet volgens Team Reptile dubbel fungeren als een 3D-obstakel in het level, waarmee spelers handige een-tweetjes kunnen maken voor balbezit.

Wanneer Toxic precies intrede doet tot Blaze, blijft nog even onbekend. Team Reptile belooft de elfde toevoeging aan het rosterechter wel met de volgende grote update uit te kunnen rollen.

Meer weten over het adrenaline pompende vechtspel van Nederlandse bodem? Lees ook onze Lethal League Blaze review voor meer informatie over de eigenzinnige indie.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren