Dragon Ball: Project Z aangekondigd; verschijnt later dit jaar

Dragon Ball-games zijn weer helemaal terug van weggeweest: Bandai Namco gaf in 2016 al Dragon Ball: Xenoverse 2 uit, in 2018 gevolgd door Dragon Ball: FighterZ. Dit jaar kunnen fans van de Dragon Ball Z-serie hun hart ophalen, want de uitgever heeft Dragon Ball: Project Z uit de doeken gedaan, een actie-RPG die draait om Goku.

Het spel wordt ontwikkeld door CyberConnect2, dat eerder werkte aan de Naruto Shippuden-serie. Het is gemaakt op de Unreal Engine 4 en het verhaal draait dus om Goku. Het is niet bekend of het gaat om een verhaal uit het al bestaande Dragon Ball Z, of dat het gaat om een nieuw verhaal omtrent de Saiyan-krijger.

De aankondiging werd gedaan middels een strak uitziende trailer die beelden bevat die in ieder geval in-engine lijken te zijn gemaakt. Van de daadwerkelijke gameplay krijgen we weinig tot zelfs helemaal niets te zien, dus het is niet duidelijk of Dragon Ball: Project Z een open wereld zal kennen of een meer lineaire aanpak van verhaalvertelling hanteert.

Dragon Ball: Project Z moet later dit jaar verschijnen voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Check hieronder de aankondigingstrailer.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren