Vegeta, Gohan en Piccolo ook speelbaar in Dragon Ball Z: Kakarot

Bandai Namco heeft iets meer prijs gegeven van de aankomende game Dragon Ball Z: Kakarot. Hoewel de focus op hoofdpersonage Goku blijft zijn Vegeta, Gohan en Piccolo namelijk ook speelbaar in het spel.

Eerder werd bekend dat bepaalde personages de rol van support gaan spelen zoals Krillin, Tien, Ciaotzu en iedereens favoriete boksbal Yamcha. Elk personage heeft weer verschillende vaardigheden waarmee ze Goku tijdens de gevechten bij kunnen staan, hoewel ze niet speelbaar zijn. Of er nog meer personages wel speelbaar worden is nog niet bekend.

Ondanks het succes van Dragon Ball Fighterz en Dragon Ball Xenoverse 2, lijkt dit een totaal ander type game te gaan worden. Het spel is namelijk een RPG. De game komt in het begin van 2020 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

  1.   
    Vinstaro's avatar

    Welke franchise kan nou zeggen dat ze 3 actuele spellen hebben die ook nog alle 3 goed verkopen. Door fans van de serie en consumenten die het gewoon een leuk spel lijken, zonder perse het concept te snappen van de franchise. Db blijkt een zeer sterke invloed te hebben hier in het westen. Hoop dat One Piece en Naruto ook zulke game-behandelingen gaan krijgen in de toekomst.