Kingdom Hearts 3 verschijnt vandaag al

Ein-de-lijk is het zover: de release van Kingdom Hearts 3 is aanstaande en veel mensen kijken smachtend uit naar deze game. Voor hen is er wellicht goed nieuws: eigenlijk zou de release op 29 januari plaatsvinden, maar veel webwinkels hebben de 26e in hun agenda staan. Inmiddels is duidelijk geworden dat het inderdaad zo is dat de sterk geanticipeerde game vandaag al op je deurmat kan liggen.

Bij de standaardeditie van de game staat op Bol.com dat je de game morgen in huis hebt als je hem voor middernacht bestelt. Bij de Deluxe Edition staat wél dat het spel nog niet is verschenen – maar je kunt het reserveren en het 26 januari op je deurmat hebben liggen. Op de site van MediaMarkt staat grotendeels hetzelfde vermeld, maar dan dat het in alle gevallen om een pre-order gaat.

Overigens is de memo over de releasedatum niet overal aangekomen. Nedgame heeft de releasedatum op het moment van schrijven nog op 29 januari staan, net als de PlayStation Store en Wikipedia. Daar staat dan weer tegenover dat Game Mania wél aangeeft dat de game morgen al verschijnt.

Aangezien de release nu op een zaterdag valt, is het te hopen dat veel winkels nog tijd hebben om de releasedatum aan te passen én de pre-orders te versturen, zodat gamers dit weekend al kunnen vullen met hun Disney-avonturen.

 1.   
  Mark89NL's avatar

  Dolblij ermee ik pak nog even lekker 2 zo op

 2.   
  Papachico's avatar

  Ik kan het nog steeds niet geloven. Morgen speel ik het laatste deel <3

 3.   
  MaTriXX's avatar

  Olympus story net uitgespeeld en wat is het weer een heerlijke game.

  Mijn weekend kan al niet meer stuk :P.

 4.   
  JustB's avatar

  Helaas heb ik m zelf niet vandaag gekregen…:( Naja nog een paar daagjes wachten moet wel lukken na al die jaren:p