Gratis Hitman 2-update laat je “Santa 47” worden

De Holiday Hoarders-actie is weer terug van weggeweest! Ook gedurende deze kille dagen trakteert IO Interactive op een gratis update voor Hitman 2, waarin spelers het Parijse level uit de eerste Hitman nog eens dunnetjes over kunnen doen met een stel aparte veranderingen.

Aan moordenaren in wording is het nu om twee dieven op de Franse modeshow om te leggen. De zogenaamde Paris Legacy-locatie is daarvoor uitgerust met sneeuwkanonnen, presentjes om uit te pakken, warme versieringen en, natuurlijk ook niet onbelangrijk, een boel feestelijke wapens.

Wat dacht je van een explosieve sneeuwbal of een paar kerstwerpsterren? Precies; ik wil ze ook.

Hitman 2-spelers zullen de gratis content automatisch gedownload zien worden op hun eigen platform. Om ervoor te zorgen dat iedereen daadwerkelijk ook toegang heeft tot het “oude” level, is de Paris Legacy-locatie tot en met 8 januari evenals kostenvrij binnen te halen.

Wie er in slaagt om de zogenaamde “Secret Santa” opdrachten met succes te voltooien, speelt voor zichzelf het Santa 47-kostuum vrij. En ja, die is volledig permanent, en kan vanaf daar in álle locaties en tijdsperiodes gebruikt worden. Wel zo feestelijk.

Vanaf 8 januari stopt ook de complete Holiday Hoarders-missie te bestaan. Het kerstmannenkostuum blijft, indien vrijgespeeld, uiteraard wel bestaan.

 

Hitman 2 ligt sinds 13 november jongstleden in de schappen voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game wordt sindsdien onthaald als een glorieus vervolg, waarvan bijvoorbeeld ook onze Hitman 2 review akte was.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren