Survival-shooter Scavengers laat van zich zien met eerste trailer

Al een flinke tijd geleden low-key aangekondigd, maar nu dan toch echt uit de doeken gedaan op The Game Awards 2018: Scavengers, de “coömptetitieve” survival-shooter van ontwikkelveteranen uit onder meer de hoek van Bungie en DICE.

Onder de nieuwe naam Midwinter Entertainment wordt Scavengers vanuit Seattle ontwikkeld. Het ontwikkelteam wees gamers die geïnteresseerd zijn in het project onder meer op de officiële Scavengers-website. Aldaar kun je je opgeven voor de playtest die in 2019 moet aftrappen.

De ijzig koude game werd, als zijnde een wereldpremière, onthuld op het prijzengala met een eigen Announcement Trailer, waarin we wederom meer meekrijgen over de sfeer en setting van Scavengers:

De bedoeling in Scavengers is om, vooral gezamenlijk, warm te blijven en te overleven in een hevig vijandelijke winteromgeving. Daarbij kunnen teams van spelers bestaan uit meerdere klassen, en wordt in rondes de teambuilding van concurrerende teams tegen elkaar opgewogen.

Daarbij vormen andere teams, maar ook de onbekende omgeving om je heen, de grootste obstakels. Midwinter lijkt aardig te leunen op een flinke uitdaging in de vorm van groepen plunderaars en zelfs post-nucleaire monsters.

Een specifieke releasedatum voor de game blijft vooralsnog uit en ook qua platform lijkt Scavengers zich momenteel te beperken tot enkel de pc.

  1.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    looking good