Leisure Suit Larry-maker verkoopt originele broncodes op eBay

Mocht je voor de feestdagen jezelf willen trakteren op wat legendarische game-relieken, dan ben je nu op eBay aan het juiste adres. De ex-programmeur van Sierra Online en bedenker van Leisure Suit Larry, Al Lowe, veilt daar namelijk de broncode van zijn originele projecten.

Onder zijn grootste artikelen vallen de originele code achter Leisure Suit Larry en Leisure Suit Larry 2, maar ook andere interessante koopjes. Denk aan Apple II-floppies voor Dragon’s Keep of bijvoorbeeld Softporn, de game die leidde tot het bedenken van Leisure Suit Larry.

De inmiddels gepensioneerde Lowe geeft zelf aan van de spullen af te willen. In een interview met bevriende YouTube-persoonlijkheid Jason “MetalJesusRocks” Lindsey sprak hij zich eerder al uit over de eBay-veilingen:

“I’m 72 years old, and none of my kids want this junk. Does anybody?”

Aldus Lowe, die duidelijk een extra zakcentje ziet in zijn stoffige zolder. De biedingen lopen ondertussen al aardig binnen, met nog zeven tot acht dagen te gaan.

Meer weten over de voorwerpen die Lowe ter veiling heeft gezet? Onderstaande YouTube-interview laat de oud-ontwikkelaar vrijuit spreken over zijn opvallende verkoop:

Zou jij een van Lowes legendarische eigendommen in je bezit willen hebben? Laat het ons vooral weten. En nee, we oordelen niet over rooie oortjes.

  1.   
    tranceguy's avatar

    Das geen junk… Ik zag het filmpje van MetalJesus al voorbij komen en daarbij komen ook leuke feitjes aan bod.