Super Smash Bros. Ultimate gelekt

Nintendo heeft een druk weekend achter de rug, met legio spoilers van Super Smash Bros. Ultimate die het internet overspoelde. Afgelopen vrijdag lekte de game namelijk uit via een aantal donkere plekken op het internet. Op Twitch en Youtube verschenen al snel verschillende cutscenes uit de game, tot grote spijt van veel fans die graag spoilervrij wilden blijven.

Inmiddels hebben dataminers alle details van de game al gevonden en probeert Nintendo via copyright claims de schade zoveel mogelijk te beperken. De game moet pas op 7 december aanstaande verschijnen en het is natuurlijk de vraag hoe een versie van de game nu al kan uitlekken. Nintendo zal heel veel interne vragen moeten stellen om dit in de toekomst te voorkomen.

Wil je volledig spoilervrij Super Smash Bros. Ultimate spelen, wees dan voorzichtig met het kijken naar video’s online.

Wij bij Gamersnet zullen de spoilers natuurlijk niet delen, maar natuurlijk hebben wij wel een Super Smash Bros. Ultimate preview voor jullie en een Gameplay Commentaar.

 1.   
  Eshura's avatar

  Ik ontwijk alles. Wil ook spoilervrij blijven

 2.   
  mvoske's avatar

  @Eshura:

  Wat doe je dan hier onder dit nieuwsbericht? 😉

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @mvoske: Over het algemeen houdt Gamersnet het gros van de content en het nieuws liever ook spoilervrij. Staat weliswaar niet overal heel duidelijk vermeld, maar lijkt me vrij spuit elf; ook wij hebben het liever dat iedereen optimaal kan genieten van alle games.