Culthit Undertale krijgt mogelijk een vervolg; teaser wijst naar morgen

Een mainstream hit was het absoluut niet, maar indie-titel Undertale wist met een minimalistische insteek en eigenzinnige (vrij hybride) gameplay toch een fenomeen te worden. Ruim drie jaar na de officiële release van Toby Fox’ culthit, lijkt nu een vervolg geteased te worden.

Op de officiële Undertale Twitter-pagina was het sinds september (ongeveer een week na de port richting Nintendo Switch) alweer even stil, maar een uur geleden is het account plotseling weer veel berichten aan het spuwen.

De profielfoto en naam van het Twitter-account lijken volledig gecensureerd te zijn, en de toestromende tweets blijken vooral obscure uitspraken, in all caps.

Van alle bizarre citaten lijkt onderstaande nog wel het duidelijkst; morgen staat er iets te gebeuren rondom @Undertale:

De reeks tweets is inmiddels ten einde gekomen voor vandaag, maar klaarblijkelijk zullen er morgen vragen gesteld gaan worden door het account. Aan de hand van respons van volgers zou dan “diens realisatie” tot stand komen, hoe raar dat ook klinkt.

Ongetwijfeld zal dit obscure verhaal morgen nog een staartje krijgen. Uiteraard zit je daarvoor weer goed op Gamersnet.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren