Undertale ontwikkelaar brengt gratis game Deltarune uit

Gisteren werd er al met enkele cryptische berichten op Twitter gehint dat er vandaag iets stond te gebeuren, wat dat precies zou betekenen is nu bekend.

De ontwikkelaar van Undertale heeft zich namelijk de laatste tijd beziggehouden met Deltarune, een game die zich afspeelt in het Undertale-universum. Of het ook daadwerkelijk een vervolg is op de veelgeprezen Undertale, is daarentegen nog maar de vraag. De naam die de game draagt is in ieder geval wel opvallend, Deltarune is namelijk een anagram voor Undertale.

Het licht en de duisternis werkte voorheen in harmonie, maar het koninkrijk van de duisternis wilt de wereld nu voor zichzelf hebben. In Deltarune moet jij dan ook samen met Kris, de protagonist uit de game, en enkele andere personages dit koninkrijk een halt toe roepen.

Deltarune is vanaf nu gratis te verkrijgen voor iedere Windows- en Mac-gebruiker op de desbetreffende website. Of de game ook beschikbaar zal worden gemaakt voor de Nintendo Switch, zoals bij Undertale wel het geval is, is nog niet bekendgemaakt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren