Red Dead Redemption 2 review verschijnt morgen om 13:00 uur!

Vanaf vrijdag zullen de meeste gamers eindelijk aan de slag gaan met Red Dead Redemption 2! Onze Peter heeft de game de afgelopen tijd in het diepste geheim gespeeld en morgen om 13:00 uur verschijnt dan ook de review van de game. Natuurlijk hebben we een geschreven review en een videoreview voor jullie in petto, maar daarnaast zal er nog veel meer content verschijnen!

25 oktober 13:00 uur mag dus met een dikke stift in de agenda, want dan gaan we los met content omtrent Red Dead Redemption 2!

Ben je al giebelend van de voorpret en kun je echt niet wachten? Bekijk dan snel de Red Dead Redemption 2 video preview, luister naar de speciale Gamersnet Podcast-aflevering (vanaf minuut 38:00) of lees de Red Dead Redemption 2 preview.

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    The Hype is real.

    ALL ABOARD THE HYPE TRAIN!

    Volgende stop: Ergens in de afgrond.

  2.   
    MikeGevers's avatar

    @Alfa Warrior: Hopen dat hij niet overvallen wordt 😉

  3.   
    joep klinkenberg's avatar

    Mijn gedachten vandaag: “IK BEN FOCKING HYPED!!!”

  4.   
    joep klinkenberg's avatar

    @MikeGevers:
    Ik moet even iets bekennen…. ik dacht dat ik er wel eentje mocht opblazen… sorry

  5.   
    Puddingboom's avatar

    Enorm gaaf! Ik hoop op een lekker streampje. Wellicht zelf maar een console aanschaffen voor dit pareltje.

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Awesome, maar ik ga hem waarschijnlijk NIET lezen. Wil zo min mogelijk weten en alles zelf ervaren voor de eerste keer voordat ik naar de reviews stap. Heb al moeite genoeg om niet de 25sec aan gelekte beeldmatriaal te zien van de game. xD

  7.   
    Mike2165's avatar

    Petorrrrrrr!!!!!!!! geheimzinnige viezerik Xd 🙂
    Gewoon al aan de slag met de game in het diepste geheim,Ben erg benieuwd naar je review.
    Maar morgen nacht mag ik dan eindelijk beginnen, Tot die tijd vermaak ik me graag met jou review.

  8.   
    tranceguy's avatar

    kan niet wachten!

  9.   
    Dedsec's avatar

    Ben niet zo blij dat het spel nu al komt, want ik moet nog zoveel doen in assassins creed dat dat gewoon niet meer leuk is, en dat moet dan allemaal klaar zijn voor de DLC en Just cause 4 komt, en daar slaap je ook niet echt goed van met al die dromen die nergens over gaan, en wat slaap thee dan maar.

  10.   
    joep klinkenberg's avatar

    @Dedsec:
    of gewoon slaap rum

  11.   
    YdieresiS's avatar

    @Dedsec: Hier ook. Was beter geweest als ze RDR2 niet hadden uitgesteld, dan had ik die voor AC: Odyssey kunnen uitspelen. In AC:Odyssey is zoveel te doen dat ik niet door het verhaal heen kom voordat RDR2 uit komt. Ik dacht dit eerst wel te halen, aangezien het bij Origins bij mij ook vrij rap ging, maar blijkbaar weten de secondary quests en de wereld mij erg te boeien om op verkenning uit te gaan en van het hoofdverhaal af te wijken. Misschien RDR2 morgen toch even opstarten om de sfeer te proeven en daarna snel door AC: Odyssey heen.

  12.   
    Dedsec's avatar

    @YdieresiS:

    Ja maar ik heb wel even die pack gekocht waarin je 50% meer XP en geld krijgt, want ik doe wel alles gewoon, maar ik krijg ook steeds mensen achter me aan die sterker zijn.