Ballen trappen en cowboybaarden scheren | Gamersnet Podcast #34


Een derde podcast zonder Peter! Amador en Tom schuiven in aflevering 34 van de Gamersnet Podcast aan voor een hat trick en bespreken voor een derde maal hun bomvolle week! Weliswaar al opgenomen op de dinsdag, maar nog altijd rijk aan nietszeggende discussies

Zo mag Amador deze week helemaal los over ‘zijn’ game van de afgelopen paar dagen; FIFA 19. Trapt het voetbalspelletje gameplay-technisch eindelijk wat harder, of zijn het vooral loze toevoegingen die ieder jaar weer mooi aangeprezen worden?

Voor Tom stonden de afgelopen dagen in het teken van zijn Red Dead Redemption 2 hands-on. Ruim drie uur lang mocht hij genieten van het veelbelovende Wilde Westen, en uiteraard neemt hij daarvan talloze anekdotes mee naar de talkshow.

Last but not least hebben beide heren ook mogen genieten van Super Mario Party, mogelijk dé nieuwe klapper voor op de bank, op de Nintendo Switch. Wordt dit een geslaagde terugkeer naar de feestelijke formule?

Luister mee met deze enerverende aflevering (ook via iTunes of SoundCloud zelf) en vertel ons vooral hoe jij in zou haken in onze zinloze discussies…

Volg de Gamersnet Podcast ook op iTunes of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende week aan voor jouw onderwerp of vraag!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren