Halloween-skins voor PlayerUnknown’s Battlegrounds nu beschikbaar

Na een korte en ietwat absurde Halloween teaser, blijkt het griezelfestijn voor PlayerUnknown’s Battlegrounds nu dan toch echt afgetrapt te worden; maar liefst vier verschillende Halloweenkostuums zijn met ingang van vandaag te claimen voor je PUBG-karakter.

De griezelkleding in kwestie zijn respectievelijk de complete sets onder de namen van Killer Clown, Maniacal Butcher, Ancient Mummy en Bloody Nurse. Elk van de verkleedstukken is los te kopen, maar kan ook in een volledig set aangeschaft worden. Zo kost de complete Maniacal Butcher-set een goede 10.000 BP.

Ongeacht van betaling kunnen alle spelers die tussen 25 oktober en 7 november spelen een gratis Pumpkin Mask claimen. Deze is tijdelijk van aard, maar door later deze maand in Squads te spelen, kan deze ook permanent vrijgespeeld worden.

Voor de gamers die zich liever in het echt verkleden, belooft de PUBG Corporation ook een leuk winactie. Door je real-life PUBG Halloween-kostuum te delen via sociale media (op Twitter of Reddit) maak je misschien wel kans op een leuk presentje van de ontwikkelstudio.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren