Gratis The Last of Us: Part 2 Theme voor PlayStation 4 te downloaden

Ook aan de Westelijke kant van onze aardbol is 26 september inmiddels aangebroken; voor veel PlayStation-liefhebbers beter bekend als ‘Outbreak Day’. Volgens The Last of Us-lore is dat de datum anno 2013 dat de cordyceps fungi de wereld overrompelden. Om die “feestelijke dag” te vieren, worden fanaten van Naughty Dogs survivalserie lekker gemaakt met allerlei extra’s, waarvan een eerste al meteen een mooi presentje vormt…

Niet veel specifiek nieuws over The Last of Us: Part 2 (die staat immers nog gepland voor “ergens in 2019”), maar vandaag is er wél een gratis binnen te halen PlayStation 4-thema om je console-ervaring mee te verrijken.

Het complete, dynamische thema toont de iets oudere Ellie in de nieuwe, jungle-achtige omgeving die we kennen van de The Last of Us: Part 2 E3 gameplay. De bekende iconen glijden achter haar hoofd langs, terwijl het gras op het ‘plaatje’ rustig in de wind waaien.

De complete overhaul voor je PlayStation 4 is dus kosteloos binnen te halen, maar dan moet je ‘m wel claimen voor 17:00 uur morgenmiddag (lokale tijd). De aanbieding is uiteraard te vinden in via de PlayStation Store. Na afloop van Outbreak Day is het zogenaamde Ellie Theme gewoon te verkrijgen tegen een richtprijs van 2,99 euro.

Hijs jij je console in The Last of Us-sferen voor deze memorabele dag, of ben je blij met het huidige thema van je console? Wij zijn benieuwd naar hoe jij Outbreak Day wel of niet viert…

 1.   
  Papachico's avatar

  Bedankt voor de info! Heb zowel deze als het thema van de nieuwe Assassins Creed gedownload. Ben er persoonlijk niet helemaal weg van. Geen pakkende soundtrack ofzo. Denk dat ik em voor nu als mn main theme hou en em daarna weer terugzet naar mn platinum Bloodborne theme.

  Hoop dat er een goede theme uitkomt (met pakkende soundtrack) van Red Dead Redemption 2.

  ps. Mocht je te laat zijn met t gratis downloaden van The Last of Us 2 theme, het kost je daarna 2.99

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @Papachico: Slim, die prijs neem ik even mee in het bericht. Staat er weldra ook bij. 🙂

 3.   
  kiesmaarwa's avatar

  Zou er nog een easter egg in verstopt zitten? Vind ik wel een Naughty Dog stunt

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  Jammer niet gezien had wel een nieuw thema gewild, ik heb nu God of War maar ben ik al redelijk zat.
  Ik ga er geen 3 euro voor neerleggen helaas, dan maar hopen op een leuk Red Dead Redemption 2 thema.

 5.   
  Rolf31's avatar

  Shit!!! Net gemist

 6.   
  tranceguy's avatar

  jammer weer, die dit nu pas…. :S Waarom nooit in een weekend….