Red Dead Redemption 2 volledig in first-person te spelen

In onze uitgebreide hands-on preview van Red Dead Redemption 2 kon je het al lezen. Toch lichten we het graag nog eens extra uit: het is mogelijk om Red Dead Redemption 2 volledig in first-person te spelen. Net zoals het in de remastered editie van GTA 5 al mogelijk was.

Dankzij het perspectief vanuit de eerste persoon kan je nóg meer opgaan in de sfeervolle, gedetailleerde en levendige wereld van Red Dead Redemption 2. Zo kan je heel nauwkeurig het herladen van je wapens zien.

Ook is het mogelijk om relaxed te genieten van het rijden op je paard. Je kunt tijdens het rijden een cinematische camera activeren. Vervolgens rijdt je paard automatisch naar de gewenste bestemming, terwijl jij van het uitzicht kunt genieten.

Red Dead Redemption 2 verschijnt 26 oktober voor PlayStation 4 en Xbox One. In november rolt Rockstar Games de eerste testfase van Red Dead Online uit, toegankelijk voor alle spelers van het basisspel.

 1.   
  mmx's avatar

  Mooi dat word weer pre orderen dus die wil ik hebben 🙂 🙂

 2.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Oprecht benieuwd naar hoe veel mensen dit actief gaan gebruiken. De optie ervoor is in ieder geval tof, en het geeft je in ieder geval een leuke manier om écht close-up te gaan met je paard, wapens en vrijwel alles in de wereld om je heen.

 3.   
  tranceguy's avatar

  Leuk maar je wil het in 3rd…

 4.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @tranceguy: Daar zijn dus ook gewoon drie verschillende standpunten voor. Daartussen (en de first-person) kun je gewoon elk moment switchen.