Devil May Cry 5 introduceert Trish, Lady en V op Tokyo Game Show met trailer

Capcom zet Devil May Cry 5 flink in het zonnetje op de Tokyo Game Show 2018 en heeft ter ere van Japans grootste gamegerelateerde beurs dan ook een flinke lading aan media om aan de wereld te tonen. Het belangrijkste nieuws is ongetwijfeld de langverwachte onthulling van V, de geheimzinnige derde protagonist van de hack and slash-titel, hoewel fans de inclusie van dames Trish en Lady ook zeker zullen waarderen.

Als eerste is er de gloednieuwe, actievolle trailer die Capcom heeft gedropt, waarin we voor het eerst eens goed kunnen kijken naar V. Dante laat bovendien zien nog altijd een badass te zijn en hij vecht dan ook bijvoorbeeld met zijn Cavaliere-motor, pistolen Ebony & Ivory en zwaard Sparda. Tevens laat Nero nog wat vechtkunstjes zien.

Ben je van plan om de Deluxe Edition van Devil May Cry 5 te halen, dan is het goed om te weten wat die set zal bevatten. Naast het spel zelf, geeft deze versie je toegang tot twaalf klassieke gevechtsnummers, live action cutscenes, alternatieve aankondigers voor je stijlrang en het titelscherm, een verbeterd motorwapen voor Dante en vier exclusieve Devil Breaker-wapens voor Nero. Eén daarvan is gebaseerd op Mega Man en heeft onderstaande eigen trailer gekregen.

Capcom heeft ook nog wat renders vrijgegeven van Dante, Lady en Trish, die hieronder zijn te bekijken.

We moeten nog even wachten, maar 8 maart 2019 is het dan eindelijk zover. Op die mooie vrijdag verschijnt Devil May Cry 5 op de pc, Xbox One en PlayStation 4. Kun jij ook al niet langer wachten?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren