Kroon je verfvaardigheden in het Splatoon 2 Dutch Championship


Denk jij het in je mars te hebben om een Nederlands kampioen van Splatoon 2 te worden? Dan wordt het tijd om je op te geven voor de Splatoon 2 Dutch Championship, waarvan 30 september alweer de laatste online kwalificatieronde plaats zal vinden.

Inschrijven voor de kwalificaties van volgende week zondag kan met je team via de toernooipagina van ESL Benelux. Mocht je nog geen teammaten hebben, dan dient de officiële ESL Benelux Splatoon 2 Discord-groep een platform om gelijkgezinde spelers te treffen.

De grote finale vindt plaats op zondag 7 oktober, te midden van Firstlook Festival 2018. Daar vechten de beste vier teams het tegen elkaar uit om het spetterendste team van 2018 te worden.

Voorafgaand daaraan zal nog één offline kwalificatieronde plaatsvinden, evenals op Firstlook Festival. De beschikbaarheid daarvan is beperkt, vandaar dat Nintendo Benelux vraagt inschrijvingen persoonlijk in te dienen per mail.

Ding jij mee voor de kroning van de Nederlandse Splatoon 2-kampioenen, of wacht je liever af tot ons eigen team, de Gamersnet Rebels, de show komt stelen?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren